Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fifo Покажи съобщение
    За тези, които не са видели представянето на новия Q7:

http://www.dnevnik.bg/skorost/2015/0...hti_avtonomen/

Някак си оставам с впечатлението, че италианките пак сериозно изостават от световните тенденции. То е ясно, че е друг клас, ама Мерцедес тия неща ги вкараха серийно в новия S клас, сега тези ги вкарват в жипката си. Нищо чудно тези, пък и останалите немски марки в скоро време да ги пуснат и в по-ниските класове.

За протокола - Джулията кефи много, дано някога имам възможност да я карам.
    Ей пак пишат разни хора в грешния форум. Аре сега кажи ми кой ще си вземе Джулия и да не я кара той, а автономно. Скучните немски бараки, им трябва така опция, затова както е казал алфистът по добре палава италианка отколкото скучен немец!!! А това ново Q7 кво автономно то с водач се разби на Зеления Ад, та това си е само чиста проба поредната маркетингова акция на Фауве.
    145 1.7 16V Boxer

Comment

http://www.dnevnik.bg/skorost/2015/0...hti_avtonomen/

Някак си оставам с впечатлението, че италианките пак сериозно изостават от световните тенденции. То е ясно, че е друг клас, ама Мерцедес тия неща ги вкараха серийно в новия S клас, сега тези ги вкарват в жипката си. Нищо чудно тези, пък и останалите немски марки в скоро време да ги пуснат и в по-ниските класове.

За протокола - Джулията кефи много, дано някога имам възможност да я карам.
      Мамм да ... новото Q7 e "уникално" .. с адския контрол на пътя

https://www.youtube.com/watch?v=NZLYse15cj4

По-голема излагация тия ВАГ надали са правили. Въобще луксозни Фолксвагени с цени на Мерцедес, че и отгоре ..
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        Още шпионски фотота...

Както и предполага промени ще има - вижте фаровете...

https://www.blogdimotori.it/alfa-rom...foto-9500.html
        Можело значи да не са грозни фаровете. Интересува ме колко ще струва базовата версия и с какъв двигател ще е тя. Пет'стин коня и керамични дискове не ми трябват на мен. За 30к евра има 3та серия, вярно че е също с грозни фарове, но на днешно време рядко можеш да видиш красив автомобил. Не съм фен на форд , нито съм имал такъв но новото мондео е красиво , вероятно защото силно напомня на астън мартин...
        ...

Comment

• маскировката ми се струва че просто са я лепнали и върху фаровете.
          156 1.9 JTD 105hp

Comment

• Аудитата правят по малко доунфорс с купетата си и от баба ми ... и в завоите са като титаник .. само се клатят ...
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Кое точно от заглавието на темата не успя да разбереш, че постваш тук новини, които нямат общо с нея? Мястото на Q7 е в общи приказки.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Ябаааа, тая Q7-ца е по-грозна и от предната бе.... Бахти повърнята! Еманация на немската панцер инженерна мисъл!
                Mercedes S320 W220
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Ти почакай да видиш q5-цата, още по-грозен варел е. Както споменаха по-горе, Ауди са нищо повече от скъпи фолкове.

Comment

• Да се извиня и аз за спама ама и един Кайен си е баш на 80% Туарег, ама важното е моженето е проникнеш в главите на хората в днешно време и да им продаваш какво ли не с възножно най-висок марж, да ги накараш да се чувстват "ексклузив" и "премиум", явно от Порше се справят най-добре по тази линия, ама и другите марки от ФАГ групата като цяло вървят успешно по тази пътека.

Иначе по темата - много ми е интересно какви дизели ще се представят...онзи 3-литровия дано да е в гамата...
                    Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• http://cars.actualno.com/Jasni-sa-pr...ws_482728.html

Comment

• От Крайслер явно се възползваха от италианците в сферата на дизайна.

Дано сега и италианците се възползват от рекламния гений на американците.
                        Ако искат продажби в САЩ ще трябва да рекламират по американски.

Вижте за как се рекламира братската марка Dodge например : https://www.youtube.com/watch?v=jCxehjcYwlc

За нещастие не съм гледал толкова спираща дъха реклама на Алфа Ромео.
                        145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                          От Крайслер явно се възползваха от италианците в сферата на дизайна.

Дано сега и италианците се възползват от рекламния гений на американците.
                          Ако искат продажби в САЩ ще трябва да рекламират по американски.

Вижте за как се рекламира братската марка Dodge например : https://www.youtube.com/watch?v=jCxehjcYwlc

За нещастие не съм гледал толкова спираща дъха реклама на Алфа Ромео.
                          С добра реклама даже и боклуци се продават. Прав си колега. В рекламите на Алфа по-скоро се набляга на линиите и дизайна. Сега обаче ще може да се акцентира и на бруталната мощ. Репутацията на Алфа в САЩ е доста добра и това също би било в плюс. На следващия ден след представянето на колата попаднах на поста на Top Gear във Facebook и там освен масата положителни коментари имаше и доста янкита, които питаха дали ще се продава на тяхна земя. Така чеее би трябвало да се продава добре там. Интересно ми е продажбите на 4c как вървят и какво е съотношението Европа/Сащ например. Някой ако изнамери тази информация ще е добре.
                          www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Новата Alfa вдигнала 321 км/ч на "Нардо"

Comment

• Alfa Romeo 4C Sales Figures

http://www.goodcarbadcar.net/2014/09...sa-canada.html
                              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                                За САЩ и аз намерих. Явно си обичат "дебелашки" коли янкитата и това си е. Логично е, все пак 4ц е бутикова кола, лишена от доста удобства, с която да си правиш кефа уикенда. За Европа картинката едва ли ще е по-различна.
                                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Working...
                                X